POLICIJA BLOKIRALA PRISTUP RODITELJIMA I NOVINARIMA ČAK TRI KILOMETRA OD MJESTA NESREĆE: Ovo je vikendica u kojoj je stradalo osam mladih osoba

 

Tragedija u kojoj je prošle noći stradalo osam mladih ljudi dogodila se u jednoj od vikendica u mjestu Tribistovo kod Posušja.

Prema  još uvijek neslužbenim informacijama smrt je nastupila gušenjem uslijed ispuštanja otrovnih gasova iz agregata.

Pristup vikendici nije bio dozvoljen ni roditeljima ni novinarima. Policija je blokirala put čak tri kilometra prije mjesta nesreće.

Foto: M. Smajkić/Avaz

Tu gdje je bio blokiram put okupili su se članovi porodice, novinari, komesar MUP-a ZHK, premijer ZHK.

 

Uslijed gušenja u vikendici smrtno su stradali Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima kod Posušja, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj, nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje i Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

Njihova tijela pronađena su jutros.