Policajci u Banjaluci spasili dva života

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su u prethodna tri dana spasili dva života u ovom gradu, spriječivši skakanje sa mosta i utapanje u rijeci Vrbas.

Kako je potvrđeno medijima, za ove podvige zaslužni su policajci Nemanja Repajić i Nebojša Topalović, te Dalibor Tešić i Miloš Kablar.

Naime, policiji je 20. avgusta, oko 15.30 časova, prijavljeno da se na ogradi mosta u naselju Trapisti nalazi žena koja ima namjeru da skoči u rijeku Vrbas.

“Brzom intervencijom policajaca, dolaskom na lice mjesta i potvrdom navoda prijave, oni su razgovorom uspjeli odgovoriti žensko lice od namjere da skoči u rijeku”, rekli su iz policije.

U ovoj intervenciji su učestvovali Tešić i Kablar.

Tri dana kasnije, pripadnicima Policijske uprave Banjaluka je, 15 minuta nakon ponoći, prijavljeno da je nepoznati muškarac sa mosta “Patre” skočio u rijeku Vrbas.

“Efikasnom reakcijom policijskih službenika, dolaskom na mjesto događaja, policajac je skočio u rijeku te nakon kratkog vremena uspio pronaći nepoznatog muškarca čije je tijelo bilo ispod vode i uz pomoć građanina izvaditi ga na obalu”, rekli su iz policije.

U ovoj akciji su, saznajemo, učestvovali Topalović i Repajić, a koji je skočio u rijeku.

Do dolaska ekipe Službe hitne medicinske pomoći unesrećenom muškarcu je pružena prva pomoć i vraćena funkcija disanja te je prevezen u UKC Republike Srpske na dalje liječenje.

Prethodni članakAmbasada Rusije: OHR se pretvorio u robota
Naredni članakUdario djevojku ispred kafića, ona njemu gurnula prst u oko