Pogledajte cijene karte i menija za NAJLUĐU NOĆ s Prijom

Aleksandra Prijović je rekorderka kada je u pitanju doček Nove godine, ako se gleda cijena karata za njen nastup.

Aleksandra Prijović
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Svako ko bude želio da u 2024. godinu uđe uz njene hitove u banket sali renoviranog Sava centra moraće da izdvoji popriličnu svotu – jeftinija karta je 150, dok je skuplja čak 250 evra.

Aleksandra Prijović
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s mladom muzičkom zvijezdom, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mjesto za sjedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti moraće dodatno da se plati.

Kako su nam rekli iz ekskluzivnog prostora u kojem će Prija nastupati, razliku u cijeni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mjesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

Inače, Aleksandra je trenutno najpopularnija pjevačica u regionu, čemu su doprinijele i brojne rasprodate arene od Beograda, Sarajeva, Niša, pa do Tuzle i Zagreba. Ona će tako za ovaj nastup dobiti 100.000 evra, što je i više nego duplo od njenog prošlogodišnjeg honorara.

Aleksandra Prijović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kolika je potražnja za Prijovićkom, svjedoči i to da su najskuplji stolovi od 250 evra za njen nastup u najluđoj noći rasprodati samo nekoliko sati nakon što je reklama za koncert objavljena u javnosti.

Oni koji s Prijom budu ispratili staru i ušli u novu 2024. na meniju će imati i od ptice mlijeko, pa će tako ljubitelji njene muzike uživati i u najskupljim morskim plodovima, vegetarijanskom meniju, roštilju, raznovrsnim salatama i piticama, pa čak i u podvarku s pečenom svinjskom butkicom, kao i u preko deset različitih vrsta poslastica.

Aleksandra Prijović, Koncert
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Kurir.rs

Prethodni članakKOŠARAC: NEPRIMJEREN ISTUP I NEUMJESNO POREĐENJE IZRAELSKOG AMBASADORA U HRVATSKOJ
Naredni članakĐOKOVIĆ SERVIRAO DANCU NAJHLADNIJU OSVETU! Neuništivi Novak je u polufinalu posle drame, sramne publike i svađe sa sudijom!