Podrška predsjedniku Srpske pred Sudom BiH – predstavnici organizacija u Sarajevu

Predstavnici brojnih organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata okupili su se danas ispred zgrade Suda i Tužilaštva BiH kako bi pružili podršku instituciji predsjednika Republike Srpske.

Kako je ranije rečeno, suđenju predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Milošu Lukiću pred Sudom BiH prisustvovaće delegacije Boračke organizacije Republike Srpske, Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, Saveza logoraša, Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida, žene žrtve rata, Veterani i Starješine Vojske Republike Srpske.

Podršku predsjedniku Srpske daće i predstavnici Srba u Federaciji, veliki broj odbornika u lokalnim zajednicama i brojni funkcioneri.

Predsjednik Boračke organizacije Istočno Novo Sarajevo Dragiša Tuševljak rekao je da Boračka organizacija Republike Srpske podržava institucije Srpske, posebno instituciju predsjednika Republike koja je trenutno na udaru. Zbog toga će danas doći u Sarajevo da bi poručili: Vrijeme je da nas puste da živimo u miru!

Prethodni članakTrebinje: Uhapšeno lice zbog provale u četiri crkve u Hercegovini (FOTO)
Naredni članakSRBI IZ FBiH DANAS U SARAJEVU DAJU PODRŠKU PREDSJEDNIKU SRPSKE