Podrška Elektroprivrede Republike Srpske udruženjima i klubovima

Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” nastavlja kontinuitet podrške mnogobrojnim udruženjima, sportskim klubovima, asocijacijama i organizacijama u cijeloj Republici Srpskoj.

”Sa iskrenom željom i optimizmom podržali smo rad i aktivnosti Ansambla nacionalnih igara “Jovan Dučić” iz Trebinja. Ovaj ansambl njeguje tradiciju i prisutan je na festivalima na mnogim meridijanima gdje osvaja visoka priznanja”, naveli su iz ERS-a.

Zahvalnost za pruženu podršku iskazao je rukovodilac ansambla Nebojša Ratković.

Ulaganje u sport ulaganje je u zdrav život, a futsal kao igra sve je popularnija u svijetu, pa tako i kod nas u Republici Srpskoj.

”MH “Elektroprivreda Republike Srpske” prepoznala je kvalitet Futsal kluba “Radnički” iz Novog Goražda, kojima smo pružili neophodnu podršku i pomoć za nesmetano djelovanje. Nadamo se da će ovaj klub postizati još bolje rezultate, i ostvariti plan za ubuduće, a to je plasman u prvu ligu Republike Srpske”, poručuju iz ERS-a.

D76D40B5-0AB6-433C-8686-B189BDD14090.jpeg (150 KB)

ERS je prepoznao i entuzijazam i napore Odbojkaškog kluba “Velež” iz Nevesinja.

Odbojkašice iz Nevesinja su u svojoj debitantskoj sezoni u prvoj ligi Republike Srpske ostvarile odličan plasman osvajanjem trećeg mjesta.

Sigurno da je odbojka veoma popularan sport u Hercegovini, i ne treba podsjećati koliko je ovaj dio Republike Srpske dao svjetski poznatih imena i u ženskoj, ali i u muškoj odbojci.

Prethodni članakŠokantni obrat u slučaju Mirele Čavajde: HZZO neće platiti zahvat u Sloveniji?
Naredni članakPONOVO ZEMLJOTRES U HERCEGOVINI