POČELA ZIMSKA BAJKA U MOSTARU: Sutra ujutro besplatno klizanje

Počela je zimska bajka ”Adventa” u Mostaru. Mirisne delicije i šarene rukotvorine su danas privukle mnoštvo Mostaraca u ”Advent”.

Večeras je u Gradskom parku Zrinjevac desetine svjetiljki stvorilo bajkoviti ugođaj. Zimska bajka ”Adventa” u Mostaru biće još bogatija od sutra jer već u 10.00 časova ujutro klizalište otvara svoja vrata!

U nedjelju 5.12. klizanje je besplatno od 10.00 do 14.00 časova.

Mostarsko Šetalište u bajkovitom izdanju ponudiće u svojim kućicama, svim posjetiocima prigodne božićne poklone, šarene ukrase, unikatne suvenire, raznovrsnu ugostiteljsku/gastro ponudu te zanimljive kulturno-glazbene programe.

Zagrijte se kuhanim vinom uz zavodljive mirise,  tradicionalnu kuhinju u Gastro kutku.

Mnoštvo dobre zabave, pregršt događanja, muzike, dječjeg programa te praznične atmosfere, izmamiće nam sigurno osmijehe na licu, u ovome  turbulentnom vremenu.

Pravom prazničnom ugođaju, ovih dana pridonijeće i prigodna muzika, koju ćemo svakodnevno emitovati putem razglasa na Šetnici.

Ovo je vrijeme nade, ljubavi, iščekivanja i dobrih želja, stoga vas pozivamo da se družimo, ali i da se zajedno odgovornim ponašanjem brinemo jedni o drugima, poručili su iz Gradske uprave Mostara.

Prethodni članakKakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju
Naredni članakPlivači Veleža osvojili četiri medalje u Sarajevu