‘Ovo Novak radi stalno’: Žoze Murinjo posle 6:1 sa Junajtedom napravio paralelu sa Srbinom

Žoze Murinjo je sijao od sreće poslije rekordne pobjede Totenhema nad njegovim bivšim klubom Mančester junajtedom – 6:1!

„Ovo je bila pobjeda u stilu Novaka Đokovića, 6:1 prvi set“, pitanje novinara Sportkluba je nasmijalo Portugalca, jer je i teniski fan.

Novak ovo radi stalno, ali za nas nije tako lako da postignemo ovakav rezultat. Protiv Mančestera se tako nešto desi jednom u životu, jednom u karijeri. Sjajno smo igrali, mnogi će reći zato što smo igrali dugo sa igračem više, ali i sa ujednačenim snagama smo vodili 2:1, imali utakmicu u našim rukama, igrali dobro, sjajno – rekao je Murinjo za Sport klub posle meča.

Mančester je brzo poveo iz penala, to obično bude šok za tim koji primi tako rano gol, ali to nije pokolebalo Murinjovu četu, zbog čega je naročito ponosan.

– Nije to bio šok ni za koga od nas. Prišao sam tada aut liniji i viknuo im „igrajte, zaboravite na rezultat“. I oni su to i uradili. Bili smo veoma, veoma, veoma sigurni u sebe. Dobro smo se pripremili za meč, odlično zapravo, onda je do izražaja došao i karakter mojih igrača, ponosan sam na to što su uradili.