“OVO NEMA NIJEDAN KLUB” Obradović oduševljen atmosferom u Pioniru

Košarkaši Partizana su u poslJednjem duelu Evrokupa savladali ekipu Andore sa 95:70, a trener crno-bijelih Željko Obradović bio je zadovoljan partijom svog tima.

Strateg “parnog valjka” je istakao i da postoje aspekti u igru u kojima bi njegov tim mogao da napreduje.

– Želim da čestitam ekipi što su bili koncentrisani i fokusirani. Imamo mi tu još nekih problema koje ćemo da objasnimo igračima. Najpre u odbrani, pa i u napadu kada je protok lopte u pitanju. Važno je istaći da je Andora bila limitirana na visokim pozicijama, što smo mi iskoristili. Odnos skokova je bio važan. Kako god, bitna pobjeda za nas. Imamo utakmicu kupa u koju ćemo ići sa najvećim ambiicjama – izjavio je Obradović.

Govorio je Obradović i o atmosferi u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

– Ne mogu da ne čujem i ne vidim. Fantastična podrška. Mislim da to nema nijedan klub. Moramo da pružimo ne maksimum nego više od toga – dodao je Obradović.

Zanimljiva scena je obilježila utakmicu pri kraju treće četvrtine. Jam Madar je pogodio trojku i krenuo da se raduje umjesto da se postavi u odbrani što je naljutilo Obradovića.

– On je dijete od 20 godina. To su stvari iskustva. Ja sam svjestan da je radostan i da je odigrao dobru utakmicu i ta komunikacija između igrača i publike treba da postoji. Ali mora da igra, pa tek onda da se raduje. To iskusan igrač sebi ne bi dozvolio – rekao je kroz smeh Obradović.

Prethodni članakPUTIN POSLAO PORUKU “Situacija postaje sve napetija, nužne su bezbjednosne garancije NATO i SAD”
Naredni članakU saobraćajnoj nesreći poginula dvojica mladića