Ovo je Cecin jelovnik: Ne odriče se slatkiša i najboljih gurmanskih specijaliteta, a jedno pravilo strogo poštuje

16, May, 2024, Belgrade -Filming of the show Zvezde granda in the TV studio of Grand Television. Svetlana Ceca Raznatovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 16, maj, 2024, Beograd - Snimanje emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović ima 50 godina, a na izgledu bi joj pozavidjele mnoge mlađe koleginice.

Svetlana Ceca Ražnatović na sceni je prisutna decenijama, ali svoju figuru za to vrijeme nije puno mijenjala.

Iako nikad nije krila da uživa u hrani i da su na njenom meniju razni specijaliteti, ipak se pridržava nekih pravila.

„Prije izvjesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sa sobom i rekla sebi da želim, prije svega, zdravije da živim. Posjetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam“, rekla je Ceca u intervjuu za Hello.

„Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko se sati jede. Između svakog obroka mora da prođe tri do četiri sata“, objasnila je pjevačica i dodala da treba biti umjeren u svemu.

Budući da ne može da odoli slatkišima, prije nego što pojede nešto slatko Ceca se savjetuje sa svojom nutricionistkinjom.

A ovako izgleda dijeta pomoću koje je liniju dovela do savršenstva – za doručak jede ovsene pahuljice sa voćem i čija sjemenkama, za ručak je na njenom stolu orada sa zelenom salatom, dok je večera još laganija – potaž od bundeve.

Prethodni članakGODINE NISU PREPREKA Idealnih 7 treninga za žene iznad 50 godina
Naredni članak“Ako Bog da bićeš gradonačelnica Zenice” Vođa NARKOKARTELA Edin Gačanin pisao Aidi Halać