OSAM STRANAKA PODRŽALO KANDIDATURU SNSD-ovog MILENKA AVDALOVIĆA ZA NAČELNIKA NEVESINJA

Osam stranaka dalo je je podršku kandidatu SNSD-a za načelnika Nevesinja Milenku Avdaloviću, a u srijedu u podne će i službeno biti potpisan koalicioni sporazum o saradnji na lokalnim izborima i podrška kandidatu za načelnika.

Iz SNSD-a su naveli da će iza njihovog kandidata stati još i Socijalistička partija, Socijalista partija Srpske, Pokret Volimo Srpsku, DNS, DEMOS, Ujedinjena Srpska i  SNS.

Aktuelni načelnik i kandidat za još jedan mandat Milenko Avdalović kaže da očekuje i veliku podršku građana Nevesinja i ubjedljivu pobjedu SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima.

“U ovom mandatu ispunili smo 95 odsto stvari koje smo obećali. Završili smo značajne infrastrukturne projekte,   doveli vodu sa Udbine u Nevesinje, završili rekonstrukciju sportske dvorane,  Doma kulture, izgradili centralno spomen-obilježje, rekonstruisali Ulicu cara Dušana i Ulicu Miloša Obilića, kružni tok kod opštine, uradili spojni put između regionalnog i magistralnog puta, rekonstrukciju dalekovoda Nevesinje-Gacko. Dva velika projekta –  napajanje vodom i strujom koji su bili višedecenijski problemi Nevesinja su riješeni“, navodi Avdalović.

On dodaje da SNSD ima ozbiljan plan i program sa kojim će izaći pred građane, te da  nema sumnje da će dobiti povjerenje.