OnePlus Watch – pametni sat prilagođen vašem načinu života

 

Na izuzetno konkurentnom tržištu pametnih uređaja, kompanija OnePlus ostvarila je veliki uspjeh zahvaljujući jednostavnoj formuli – kvalitet po pristupačnoj cijeni.

Za kratko vrijeme OnePlus pametni sat postao je sinonim za kvalitet i elegantan dizajn, bez suvišnih detalja. Izrađen na temelju kućišta od nerđajućeg čelika i prema IP68 standardu, pouzdano je zaštićen od prašine, dok vodootpornost iznosi 5 ATM. Istovremeno, za odličnu oštrinu zadužen je AMOLED displej od 1.39 inča.

U sat je integrisan softver sa 110 različitih aktivnosti, na osnovu kojih možete da odaberete idealan režim vježbanja. Zahvaljujući takozvanim „fitness“ senzorima, OnePlus je fantastičan izbor ukoliko vam je potreban gedžet koji će tokom treninga mjeriti otkucaje i zasićenost krvi kiseonikom, kao i nivo stresa. Uz to, posjeduje i GPS, barometar, digitalni kompas, žiroskop i pedometar, te vam olakšava svakodnevne aktivnosti i pomaže da vodite brigu o vašem zdravlju – konstantno broji korake, preračunava utrošene kalorije, mjeri udaljenost, prati rad srca, te kvalitet sna.

OnePlus je svoj prvi pametni sat obogatio Warp Charge tehnologijom koja uz modus brzog punjenja omogućava trajanje baterije i do 14 dana, u zavisnosti od dnevnog korišćenja. Memorija od 4 GB prostora odlična je za muziku, kako biste mogli slušati svoju omiljenu muzičku listu dok hodate, trčite ili vozite bicikl. Takođe, na ovom satu možete pročitati i sve svoje poruke, podatke o treningu, te vidjeti dolazne pozive.

OnePlus Watch, elegantnog dizajna i sa odličnim karakteristikama, potražite u m:tel ponudi po promotivnoj cijeni od 61,75 KM uz odabranu pretplata tarifu, a ostatak platite na rate od 10,75 KM mjesečno.

Više informacija o ovom uređaju potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.

Prethodni članak‘SRPSKA KUĆA’ U MOSTARU: Vlada Vojvodine finansira izgradnju ‘Doma Atanasije Šola’, danas potpisan ugovor (FOTO)
Naredni članak‘SRPSKA KUĆA’ U MOSTARU: Vlada Vojvodine finansira izgradnju ‘Doma Atanasije Šola’, danas potpisan ugovor (FOTO)