“Okej, lagala sam” Mila Kunis priznala da je zahvaljujući laži dobila svoju prvu značajnu ulogu (VIDEO)

Mila Kunis u intervjuu za Veniti Fer potvrdila je da je lagala o svojim godinama na audiciji za seriju “Lude sedamdesete” kojom se zapravo “probila” u svijetu glume, a na snimanju je imala samo 14 godina.

Od filmova “Crni labud do onog “Prijatelji s povlasticama” Mila Kunis je imala nekoliko velikih uloga, ali možda nikada ne bi bila glumica kakvu danas poznajemo da nije bilo laži koju je rekla na početku svoje karijere.

Kunis, koja je rođena 1983., glumi od 1994., kada se pojavila u jednoj epizodi serije “Dani našeg života”.

Nakon toga je imala još nekoliko manjih uloga, ali je većini postala poznata 1998., kada je dobila ulogu Džeki u seriji “Lude sedamdesete”.

Sada je već prilično poznato da je Kunis imala samo 14 godina kada se prvi put pojavila u seriji, ali kada je riječ o izboru glumaca, ove činjenice kreatori nisu bili svjesni.

Glumica je objasnila šta se dogodilo u intervjuu za Veniti Fer, gdje se osvrnula na tračeve da je lagala o svojim godinama.

– Htjela bih sada biti vrlo jasna: lagala sam, u redu? Jesam – priznala je.

Kunis je, međutim, brzo naglasila da laž nije dugo trajala.

Objasnila je da je morala potpisati ugovor prije nego što preuzme ulogu, a ubrzo se pokazalo da ona zapravo ima samo 14 godina, dok je ostatak glumačke postave bio stariji od likova tinejdžera koje tumače.

Srećom po Kunis, kreatore serije Boni i Terija Tarnera je već kupila svojom izvedbom do tog momenta.

Glumica je opisala nastanak serije “Lude sedamdesete” kao vrijeme “procvata kada starija djeca glume mlađu djecu”, dok je ona zapravo imala godina koliko i lik Džeki.

– Nisam se uplašila – nastavila je – imala sam čvrst ego, čovječe. Mislila sam da je to tako kul, pa je moralo biti zastrašujuće, to je ono što bih trebala reći, ali ne znam je li bilo zastrašujuće u smislu da nisam znala ko sam bila ili izgubila osjećaj za samu sebe.

Kunis je priznala da je mislila da su njene starije kolege “tako kul” – i da još uvijek to misli o barem nekima od njih, s obzirom na to da je udata za kolegu iz serije Eštona Kučera, prenosi Kliks.

Prethodni članakPotrošači na dvostrukoj muci: Pakovanja hrane sve manja, a cijene samo rastu
Naredni članakBroćeta: Neće biti dovoljno izabranih Srba za Dom naroda