“NISAM STIGLA DA SE ISPLAČEM” Šejla Zonić nakon pobjede u “Zvezdama Granda” progovorila o napadima

Nakon pobjede u 17. sezoni „Zvezda Granda“, Šejla Zonić bila je na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal.

Šejla Zonić se pojavila u društvu kolega iz finala, koje će takođe gostovati u specijalnom izdanju emisije koju vode Vesna Milanović i Siniša Medić, i tom prilikom za Grand otkrila kako se osjeća nakon trijumfa.

– Živa sam, hvala Bogu (smijeh)! Nisam još uvijek uspjela da shvatim šta se dešava jer sam odmah upala u kolotečinu, tu su gostovanja u medijima, svi su mi rekli da to iskoristim maksimalno i ja to radim sa zadovoljstvom. Imam nastupe, radim sad za vikend, pa dok budem putovala imaću vremena da saberem fino utiske, pa malo i da koju suzu pustim. Presrećna sam i preponosna što sam ostvarila svoja očekivanja i očekivanja ljudi koji su glasali za mene. Emocije su ogromne, naravno pozitivne – rekla je Šejla.

Ona je dodala da nije imala vremena ni da se isplačeš kao čovjek, piše Grand.

– Pa, nisam, samo ono malo što sam plakala kad je bilo proglašenje i to mi je to (smijeh), ali ajde, biće – kaže ovogodišnja pobjednica “Zvezda Granda”.

Ona je otkrila da je pogledala snimak kada je njen otac izašao na scenu u finalu, rasplakao je nju, ali i milionski auditorijum.

– Pogledala sam i baš je dirljiv trenutak. Drago mi je što je to ostalo negdje zabilježeno i što ćemo uvijek imati priliku da se prisjetimo toga. Mislim da se takav trenutak više nikada neće ponoviti – rekla je Šejla.

Ona je otkrila da li se čula sa mentorkom Cecom Ražnatović nakon finala?

– Nismo još stigle da se čujemo, da detaljno porazgovaramo o svemu. Kao što je i rekla ono veče, preponosna je i srce joj je puno, kao i meni. Puno mi je srce zbog uspjeha, uspešnog mentorstva i imam samo riječi hvale za mentorku – kaže ona.

Ona je prokomentarisala oglašavanje njenog supruga koji je zamolio ljude da je ne vrijeđaju.

– Meni je sad trenutno u fokusu da se bavim svojom prvom pjesmom, da ona bude pun pogodak i želim svu energiju da usmjerim ka tome. Ništa drugo me ne zanima, ja sam umjetnik i to živim cijeli svoj život – kaže Šejla.

Prethodni članakFOTO) Crkva u obliku PUŽA izazvala haos na mrežama: Mladu arhitekticu Jovanu optužuju za JERES, ali vladika Grigorije je pohvalio njen rad
Naredni članakVidović: Pola decenije odgađaju da Srpskoj isplate milione