NEVESINjSKI ODBORNICI ZASJEDAJU 24. MAJA

Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje koja je zakazana za utorak, 24. maja odbornici će razmatrati završni račun i izvještaj o radu načelnika i opštinske uprave u prošloj godini. Opštinsko odjeljenje za finansije sačinilo je Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Plan utroška sredstava Vlade Srbije.

Na dnevnom redu sjednice su programi razvoja privrede, izgradnje i održavanja lokalnih puteva i ulica, Informacija o gazdovanju šumama, te Prijedlog odluke o osnivanju novog groblja. Biće predstavljeni izvještaji o utrošku namjenskih sredstava od prodaje šumskih drvnih sortimenata, posebnih vodnih naknada i prihoda ostvarenih od privrednih društava za realizaciju mjera zaštite od požara, kao i Izvještaj o utrošku sredstava planiranih Programom zajedničke komunalne potrošnje.

Pred obornicima će se naći i Prijedlog odluke o izmjeni Regulacionog plana „Gvozd“, Informacija o zaštiti životne sredine, te izvještaji o radu Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice i stanju u oblasti informisanja za 2021. godinu.

Početak zasjedanja najavljen je za 10 časova. Radionevesinje

Prethodni članakOTVORENA ‘MOSTARSKA LISKA’: Premijerno izvedena predstava ‘Eling’ (FOTO)
Naredni članakTornado u Njemačkoj, poginula jedna osoba