NEVESINJE POKAZALO VELIKO SRCE – PORŠKA UDRUŽENU “MOJA NADA”

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Domu kulture „Nebojša Glogovac“ sinoć je održan humanitarni koncert za djecu i omladinu iz Udruženja „Moja nada“.

Koncert su organizovali učenici IIIg 1 uz podršku Savjeta učenika Srednjoškolskog centra „Aleksa Šantić“.

U jednočasovnom programu ispunjenom pjesmom, recitacijom i plesnim koreografijama nastupili su učenici Srednjoškolskog centra „Aleksa Šantić“, Osnovne škole „Risto Proroković“, Osnovne muzičke škole „Sveti Roman Melod“, polaznici Dječijeg vrtića „Sveta Evgenija carica Milica“, članovi etno grupa „Simonida“ i „Sveti Dimitrije“, plesnog kluba „Let's dance“, Edukativno-kreativnog udruženja „Radosti moja“ i Udruženja „Moja nada“.

Svojim kratkim video-zapisom, koji prikazuje ljepote Nevesinja prekrivenog snijegom predstavio se mladi nevesinjski fotograf Miroslav Simović.

Direktorica Udruženja „Moja nada“ Slavica Bulut zahvalila se svim učesnicima i mnogobrojnim posjetiocima koncerta. Ona je istakla da je ovim humanim činom Nevesinje pokazalo da u njemu žive dobri ljudi, velikog srca, spremni da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Bulutova se posebno zahvalila mladim sugrađanima, ističući da su oni naše najveće bogatstvo, te da njihova ljubav i snaga volje pomjeraju granice.

Djeci i omladini iz Udruženja poželjela je zdravlje i širok osmjeh.

Da im osmjeha i radosti ne fali potrudio se i Deda Mraz, koji ih je obradovao na kraju koncerta i uručio im novogodišnje poklone.

Radionevesinje

Prethodni članakVulin: Za proteste neko dobro plaćen iz inostranstva
Naredni članakVUJADINOVIĆ: GLAVNI CILJ NIJЕ ЕKOLOGIJA, VЕĆ IZAZIVANJЕ NЕSTABILNOSTI I RUŠENJE VUČIĆA