Nestala djevojka (21): Milica Tišma otišla sa bratom u bioskop, izašla prije kraja filma i od tada joj se GUBI SVAKI TRAG

Novosađanka Milica Tišma (21) nestala je u nedelju oko 20 časova kada je izašla iz bioskopske sale u tržnom centru “Promenada” pre kraja filma koji je otišla da gleda sa bratom i ocem i od tada joj se gubi svaki trag.

Policijskoj upravi Novi Sad potvrđeno je da je Miličin nestanak porodica prijavila juče.

Kako objašnjava njen otac Vlastimir, Milica je djevojka sa posebnim potrebama i lako je ometena u razvoju.

Nestala Milica Tišma
FOTO: USTUPLJENA FOROGRAFIJA

– Otišli smo do bioskopa u “Promenadi” i ja sam kupio karte za nju i njenog mlađeg brata a dogovorili smo se da mi se jave kada se završi film pa da se nađemo zato što ja ne idem u bioskop. Kada se završio film pozvao me je sin i pitao da li je Milica sa mnom zato što je nije vidio od 20 časova, praktično od kada je počela projekcija jer mu je rekla da ide do toaleta i nije se više vratila – priča nam zabrinuti otac Vlastimir.

Prema njegovim riječima, Milica je visoka 168 centimetara, na sebi je imala teget jaknu i crveni duks i ima kovrdžavu kosu. Miličin otac je zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovoj kćerki da se jave policiji ili da pozovu njega telefonom na broj 0653275359.

Prethodni članakOtac Mateja Periša objavio emotivnu poruku: “Sad imam anđela i na zemlji”
Naredni članakTREBINJE dobilo rekordan budžet