Nataša Ninković blista pored 10 godina starijeg muža: Glumica pojavom zasjenila sve, ljubav cvjeta i poslije 26 godina braka (FOTO)

Glumica Nataša Ninković godinama je u skladnom braku sa suprugom Nenadom Šarencem, sa kojim se ne pojavljuje često u javnosti, ali su se sada pojavili zajedno na jednom gradskom događaju.

eliki broj javnih ličnosti pojavio se na predstavljanju najmodernijeg projekta u Srbiji koji se nalazi u samom centru Beograda, na Slaviji. “Kin's Circle residence” je glamurozni kompleks koji krasi impozantna moderna i luksuzna arhitektura.

FOTO: LOLA STOJANOVIĆ/RINGIER

Nataša je za ovu priliku odabrala elegantno odijelo u maslinastoj boji, dok je njen partner bio u malo opuštenijoj varijanti. Oni su stigli vidno raspoloženi, te glumica nije skidala osmijeh sa lica.

Inače, Nataša i Nenad zajedno su 26 godina, a iz braka su dobili blizance – sinove Matiju i Luku.

Šarenac je od nje stariji 10 godina, a glumica ne krije da ju je on dosta usmjeravao.

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmjeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake – rekla je glumica svojevremeno.

– Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i djecu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – dodala je glumica tada.

Prethodni članakPogledajte kako je Lana Pudar postala prvak svijeta
Naredni članakSABOR SNSD: Niko u SNSD ne smije na crtu Dodiku