Narednih dana sunčano vrijeme, temperatura do 21 stepen

Prema najavama meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas u Bosni i Hercegovini bit će sunčano vrijeme. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen.

I za sutra je u Bosni i Hercegovini najavljeno sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

U petak Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

Sunčano vrijeme zadržat će se i prvog dana vikenda. U kotlinskim dijelovima moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

Prethodni članakKamionom usmrtio petogodišnje dijete
Naredni članakCrna Gora ima brašna za 15 dana