NA KOZARI GODIŠNJI SASTANAK SA ŠEFOVIMA PODRUČNIH JEDINICA I KANCELARIJA

BANJALUKA – Direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove /RUGIPP/ Dragan Stanković sa pomoćnicima održaće sutra i u petak, 22. decembra, na Kozari godišnji sastanak sa šefovima područnih jedinica i kancelarija RUGIPP-a, saopšteno je iz ove uprave.

Sastanak na kojem će biti razgovarano o radu područnih jedinica i područnih kancelarija u 2023. godini, stanju entitetske granice između Republike Srpske i FBiH, te eventualnoj materijalizaciji entitetske linije na terenu, biće održan u vili “Mrakovica”.

Na sastanku će biti razgovarano i o osnivanju katastra nepokretnosti u rubnim opštinama koje se nalaze na entitetskoj granici sa FBiH, masovnoj procjeni vrijednosti nepokretnosti, Planu poslova premjera i osnivanja katastra nepokretnosti u 2024. godini i drugim poslovima iz nadležnosti RUGIPP-a.

Iz Uprave su naveli da je predviđeno da drugog dana sastanku prisustvuju predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i pravobranilac Republike Srpske Milimir Govedarica.

Izjave za medije predviđene su u petak, 22. decembra, u 11.00 časova u vili “Mrakovica” na Kozari, dok će snimateljima i reporterima biti omogućeno snimanje kadrova u 10.30 časova.

Prethodni članakPODRUČJA BEZ SIGNALA Eplova satelitska funkcija dobila novu opciju za pomoć na ulicama
Naredni članakZapočeli radovi na izgradnji mostarske južne obilaznice