M:SAT – NAJPOVOLJNIJI TV PAKETI U BIH VEĆ OD 0,99 KM MJESEČNO – Od sada uživajte u Arena sport i HRT kanalima bilo gdje

Gledaj sve bilo gdje, poručuju iz M:tel-a.

Da li ste već čuli da u cijeloj Bosni i Hercegovini možete pratiti najbolje TV sadržaje iz ponude kompanije m:tel, te ih upariti sa internetom i mobilnom ili fiksnom telefonijom i to po najpovoljnijoj cijeni?

Paketi m:tel satelitske televizije m:SAT mogu da sadrže dvije ili tri usluge u zavisnosti od vaših potreba i mogu se instalirati bilo gdje…na selu, vikendici ili bilo kom gradu u BiH, objavili su iz Mtel-a. 

Zahvaljujući m:SAT paketima možete da uživate u više od 150 TV kanala uključujući Arena sport, HRT 1,2,3 i Nova BH.

Zahavljući ovoj ponudi možete da pratite najbolje sportske sadržaje kao što su Liga šampiona, Liga Evrope, francuska Liga 1, španska Primera, italijanska Serija A, a od sada da surfujete internetom i telefonirajte po najpovoljnijim cijenama.

Ukoliko se odlučite za bilo koji m:SAT paket u promo periodu:

  • uživaćete u najboljoj usluzi za samo 0,99 KM mjesečno prvih šest mjeseci;
  • oprema i montaža satelitske TV antene koštaće vas svega 0,99 KM;
  • a dodatno ostvarujete pravo na dva besplatna TV priključka pri sklapanju ugovora.

Više informacija o m:SAT paketima potražite na sajtu kompanije m:tel, besplatnim pozivom na  0 800 50 905 ili posjetite m:tel poslovnicu u Mostar na adresi Kralja Petra Krešimira IV bb (TC Rondo). Ukoliko podnesete zahtjev za željeni m:SAT paket, monteri kompanije m:tel dolaze na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

 

Prethodni članakMOĆNA PORUKA PREDSJEDNIKA: Za nas je Priboj ispit, jesmo li ljudi ili nismo! Ko to pokuša da sruši, imaće posla sa državom!
Naredni članakSDA JOŠ JENDOM POKAZALA DA JE GENERATOR NESTABILNOSTI