Miša Grof bijesan na Nikolinu jer troši, ona kaže da je svekar šikanira godinama

Vitor Ristović neposredno prije smrti svog sina Vidoja nije govorio s njim zbog njegove supruge Nikoline Pišek, saznaje Kurir.

Miša Grof je navodno bio bijesan na sina jer troši ogromnu količinu novca na prohtjeve voditeljke.

“Miša Grof nije govorio sa Vidojem prije smrti zbog njegove supruge Nikoline Pišek. Miša je godinama opominjao Vidoja na način života koji živi voditeljka, ali i na količinu novca koju troši na svoj luksuzan život. Posljednji njihov sukob izbio je zbog kuće u Zagrebu koja se renovira iako je nova. Nikolina i Vidoje su imali fenomenalnu kuću koju su za sebe sazidali, ali je njoj to bilo malo. Sve su porušili i krenuli da zidaju od početka, sa bolesnim bazenima, perverzijama… Miša je svake nedelje slao pare za te radove. Ta kuća, koja još uvijek nije završena vrijedi preko 800.000 evra, do sada su toliko uložili”, započeo je izvor razgovor za Kurir.

Inače, kako piše 24sata.hr Nikolina Ristović Pišek otkrila je prijateljima da njen suprug Vidoje Ristović i njegov otac Miša Grof, koji je sad proziva da je gramziva, nisu razgovarali šest godina.

“Kad je umro tata, umro je i deda”, rekao je Miša Grof navodno, a Nikolina se povjerila prijateljima. Prije nekoliko dana održan je pomen za njenog supruga Vidoja Ristovića. Njihovoj ćerki (7) navodno je trebala pomoć ljekara koju je njen deda navodno odbio da osigura.

“Vidojeva porodica šikanira me već 10 godina. Zašto, ne znam. Ne mogu ulaziti u to”, rekla je Nikolina prijateljima navodno.

Vidoje je bio uvjeren da njegovoj porodici nikad neće okrenuti leđa – kaže prijatelj voditeljke navodno. Spekulacije koje su se pojavile da su ona i Vidoje bili pred razvodom zgrozile su Nikolinu. Vidoje je bio uz nju kad joj je krajem prošle godine umro otac. Brinuo se da sve prođe što bezbolnije za Nikolinu, kažu prijatelji voditeljke.

“Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića, ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22. 6. 2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac mog supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd s povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko ljekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života s ljubavlju starao”, rekla je Nikolina.

Prethodni članakLideri EU dodijelili status kandidata Ukrajini i Moldaviji: Drugi dan Evropskog savjeta posvećen ekonomiji i finansijama
Naredni članakDUGOVI PREMA IGRAČIMA FIFA suspendovala tri tima iz Srbije