MILINKOVIĆ: PUT KOJIM ĆE SE U GACKO DOLAZITI, A NE ODLAZITI

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Gacko Ognjen Milinković rekao je da je put Gacko-Plužine otvoren zahvaljujući zalaganju srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i institucija Republike Srpske.
Milinković je napomenuo da je na ovaj put stanovništvo čekalo 70 godina i zahvalio svima koji su doprinijeli da se ovaj put rekonstruiše.

“Ovo je tek početak i u naredne četiri godine biće mnogo ovakvih projekata kada će se braća povezivati. Ovo će biti put kojim će se u Gacko i Plužine dolaziti. Ovim putem se neće odlaziti”, rekao je Milinković novinarima na otvaranju puta Gacko-Plužine.

Predsjednik opštine Plužine Mijuško Bajagić rekao je da će ovaj put privredno i finansijski da obogati sve sadržaje koje imaju opštine Plužine i Gacko, te istakao da ga je stanovništvo Plužina sa nestrpljenjem dočekalo.

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković rekao je novinarima da je ovaj put čekan dugo godina, istakavši da je stanovništvo ovih krajeva, uprkos svemu, ipak bilo povezano.

Joković je zahvalio srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Gacko Ognjenu Milinkoviću na zalaganju da se rekonstruiše ovaj puta, ali i stanovništvu Hercegovine na podršci u borbi za očuvanje svetinja u Crnoj Gori