“Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi” Pljušte šale na račun Grlić Radmana zbog pokušaja poljupca

Nespretni pozdrav hrvatskog ministra spoljnih poslova Gordana Grlića Radmana s njemačkom ministarkom spoljnih poslova Analenom Berbok bio je inspiracija za brojne šale na internetu.

Sam snimak pokušaja poljupca Grlića Radmana s Annalenom Berbok osvojio je društvene mreže odmah po objavljivanju, a šaljivdžije na internetu dobile su inspiraciju za brojne mimove.

Tako su mu prije svega promijenili ime u “Gordana Ljubića Radmana”, a uslijedilo je i poređenje sa scenom iz filma “Vanzemaljac”.

Takođe, neki su u potezu hrvatskog političara vidjeli scenu iz serije “Teorije velikog praska” kada Havard pokušava poljubiti Peni, a ona se izmiče.

 

“Bebo, ljubiću te kao Grlić Radman je odličan ulet za prvi i zadnji dejt”, “Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi”, “A ko neće nek se ne nameće”, glasile su neke od komičnih reakcija na potez hrvatskog ministra.

Nakon što je snimak privukao znatnu pažnju, hrvatski ministar je rekao kako ne zna kako je neko to snimio poručivši da nije bio svjestan.

– Dok nisam vidio ni ja nisam bio svjestan. Nespretni trenutak, ali u principu mi se uvijek srdačno pozdravimo. Ako je to nekome zasmetalo ili ako je neko našao nešto loše u tome, onda izvinjenje – rekao je Grlić Radman.

Na videu koji je postao viralan, vidljivo je kako je ministar Grlić Radman pružio ruku njemačkoj koleginici, a zatim ju je iz nepoznatih razloga pokušao poljubiti.

Na njegovu žalost, njegova gesta nije naišla na odobravanje.

Berbokova je jasno izrazila nelagodu i nepristajanje na taj potez i izmicala se od njegovog poljupca, piše Klix.

Prethodni članakDjevojka (22) skočila u rijeku, spasli je vatrogasci
Naredni članakOglasio se Vučić povodom Vulinove ostavke