Lepa Brena o raskrsnici u karijeri i susretu sa Baba Vangom “Htjela sam da prestanem sa pjevanjem, a ona mi je život ispričala u PET REČENICA”

Balkanska diva Lepa Brena prisijetila se čuvenog koncerta u Bugarskoj i otkrila kako je protekao susret sa poznatom proročicom Baba Vangom i šta joj je tom prilikom rekla.

Ima toliko lijepih trenutaka. Trebaće mi vremena da možda jednoga dana složim sve ono što je bilo predivno, jer pamtim samo srećne dane, da složim i napravim jednu životnu priču kako su me sputavali, kako sam se izborila za svoje mjesto pod suncem i kako sam uspjela u svemu tome. Vojlela bih da moj životni primjer bude primer djevojkama i mladićima koji vjeruju u sebe, započela je on.

Brena je tada upoznala Baba Vangu, a kao kaže život joj je ispričala u pet rečenica.

– Rekli su mi u Bugarskoj da bi bilo dobro da posjetim čuvenu proročicu Vangu. Došla sam umorna i malo sa strahom zato što nisam navikla na te stvari. Ona mi je ispričala cijeli moj život, u pet rečenica mi je rekla kako će i šta će biti, i rekla mi je da iduće godine kad dođem ponovno u Bugarsku prvo dođem do nje. Ja kažem – znate šta, od iduće godine prestajem da pjevam, neću nigde dolaziti. Ona mi je tada rekla – ti si rođena da pjevaš, spajaš ljude, širiš pozitivnu energiju, to je tvoje karmičko opredijeljene. Dok si živa bićeš Lepa Brena -izjavila je pjevačica.

Upravo u Bugarskoj doživjela je nezaboravno iskustvo, ono što nijedna zvezda sa naših prostora nije, kada je pjevala pred 120 hiljada ljudi na stadionu, piše Blic.

http://

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Obišli smo Sofiju i neka tri stadiona koji su bili prazni, bio je mrak. Ja sam bila jako srećna što nema nikoga. Pomislila sam da će me vratiti u hotel, skinuću šminku, obući pidžamu, upaliti TV, napokon se odmoriti. Međutim kad smo došli do stadiona Levski prvo sam pomislila da se igra neka svijetska utakmica. Onda mi je kopilot rekao da se spuštamo tim velikim helikopterom, to je poput helikoptera predsjednika SAD-a. Kad sam to vidjela, nestao je sav umor, a zamijenili su ga adrenalin, ushićenje, ponos i sreća. Rekla sam sama sebi – Breno, pjevaćeš dok si živa, zaključila je Brena.

Prethodni članakDodik: Bake Nevenka i Rajka Pralica dobit će sve potrepštine
Naredni članakMostar: Projekat pročistača otpadnih voda u Tužilaštvu HNK