Košarac: O sudbini Srpske neće odlučivati trećerazredne diplomate i prvorazredni domaći izdajnici

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac rekao je da SNSD, ni srpski narod nikada neće dozvoliti da o sudbini Republike Srpske odlučuju trećerazredne diplomate i prvorazredni domaći izdajnici.

– Godinama smo svjedoci da dio zapadnih ambasada u sadejstvu sa domaćim izdajnicima pokušava različite pristupe u rušenju legalno i legitimno izabranog predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Priča je ponovo aktuelizovana, a glavni akteri su osvjedočeni mrzitelj srpskog naroda, američki ambasador /Majkl/ Marfi i samoproglašena predsjednica /Republike Srpske/ Јelena Trivić – istakao je Košarac.

On je podsjetio da su brojni inostrani mešetari i predstavnici opozicije u Srpskoj isprobali sve recepte obojenih revolucija i prevrata počev od lažnih i nikad dokazanih optužbi za kriminal, izmišljenih korupcionaskih afera, do zastrašivanja i ucjene.

 

– Sada pokušavaju svoj prljavi cilj ostvariti politički montiranim procesom protiv predsjednika Dodik pred neustavnim pravosudnim institucijama. I to im je malo, pa su se okomili i na članove njegove porodice. Od stranih mešetara i domaćih izdajnika ništa drugo se i ne može očekivati. Јednako tako, ni oni ne mogu očekivati bilo kakav rezultat za svoja nečasna dejlovanja i perfidne igre. Svi njihovi jalovi pokušaji su unaprijed osuđeni na propast – naglasio je Košarac.

On je dodao da su građani Srpske pokazali imunitet na takve stvari i u punom kapacitetu stoje iza politike predsjednika Dodika i SNSD-a.

– Gospodo, Milorad Dodik je izbor Republike Srpske i srpskog naroda! Srpski narod je snaga predsjednika Dodika! Dodikova odgovorna politika u zaštiti Srpske i interesa njenih građana prepoznata je u srpskom narodu, koju mu daje povjerenje u svakom izbornom ciklusu – napisao je Košarac na Instagramu.

Јasno je, dodao je on, da će pojedinci sa zapada i njihovi domaći poslušnici, oličeni u čitavu plejadu opskurnih opozicionih likova nastaviti sa istom praksom.

– No, mi ćemo i kao stranačka organizacija i kao narod odoljeti njihovim pritiscima, jer nikada nećemo dozvoliti da sudbini Republike Srpske odlučuju trećerazredne diplomate i prvorazredni domaći izdajnici – poručio je Košarac

Prethodni članakEU do kraja marta 2025. godine ukida uzvratne carine na američku robu
Naredni članakPetronijević: Žuri im se da Dodika izbace sa političke scene