Kod Trebinjca pronađeni droga i oprema za njeno pakovanje

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, Odjeljenje za organizovani kriminal i droge, dana 9.4.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala M.S. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, došli su do operativnih saznanja da se lice inicijala M.S. iz Trebinja bavi neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

Istog dana izvršen je pretres kuće i pomoćnih prostorija, koje koristi lice inicijala M.S.

Prilikom pretresa pronađena je bijela najlonska kesa u kojoj se nalazila vakum kesa sa sdržajem bijele materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 39 grama i jedan najlonski zamotuljak sa sadržajem zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu količine 7 grama.

Pronađene su i metalna mrvilica, zatim najlonska kesa sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 80 grama, metalna kutija u kojoj se nalazi praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 350 grama, aparat za vakumiranje i najlonske vakum kese, plastični medicinski špric, u kome se nalazila žuta tečnost koja svojim izgledom asocira na anfetaminsko ulje.

Navedeni predmeti oduzeti su na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Trebinju, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.

Prethodni članakProizvođači u Hercegovini odustali od proizvodnje smilja: “Suvo zlato” palo u zaborav, ponovo se vraćaju vinogradi
Naredni članak“Sarajevo-gas”: Vjerovatno će doći do povećanja cijene gasa