Kija Kockar o neprijatnoj situaciji sa Radanovićem “Slobi je ispred mene ISPAO KONDOM, sve boje je promijenio” (foto)

Pobjednica prve “Zadruge”, voditeljka Kija Kockar, prisjetila se jedne neprijatne situacije sa nekadašnjim suprugom, pjevačem Slobom Radanovićem.

Bivši muž me je iznenadio tad neprijatno. Rekla sam mu da treba da pokupi nešto vrlo važno na aerodromu u šest ujutru, to sam bila ja! Nije znao da ću doći iz Abu Dabija. Onda smo došli do dijela gdje se plaća parking. On vadi pare iz novčanika i ispada mu zaštita. Kondom! Ja gledam… I onda je izmišljao odakle je dobio, ali dobro… Poslije smo svi saznali zašto mu je trebalo (smijeh) – kazala je Kija, koju je Sloba, podsjetimo, u pomenutom rijalitiju prevario sa Lunom Đogani.

– To je već bila treća godina veze, nismo koristili zaštitu mi. Nije znao da ja dolazim. On je mislio da treba nešto da pokupi. Ja dolazim, on oduševljen, lijepo, sve… Sve boje je promijenio! Samo smo oboje jedno minut gledali dole u kondom… Rekao je da je dobio to, kao nešto na ulici… Ja sam mu kao povjerovala – dodala je Kija za Informer.

Kija je, inače, i u rijalitiju pričala o ovoj situaciji.

– Sjećaš se kada su ti ispali kondomi? Došao po mene u šest ujutru na aerodrom, kada sam ja sletjela iz Abu Dabija. Mi smo bili na klimavim nogama zbog mnogih stvari. Taman se smirila, i on plaća parking, vadi pare i ispada mu kondom dole. On stao, kako sad objasniti… Ne znam sad kako ovo da ti objasnim, znaš kakva je bila njegova faca – prepričavala je Kija ukućanima, dok on nije želio tad da komentariše njenu priču.

“Imala sam intiman odnos usred Hale Pionir”

Kija Kockar nerijetko iznosi najveću intimu u javnost. Prije nekoliko nedjelja je tako otkrila detalje o kojima dosad nikad nije pričala javno.

– Najčudnije mjesto gde sam imala intimni odnos? Nema veze što je mama u publici, gledaće i baba… Koncert 50 Centa ili Snup Doga, ne mogu da se sjetim koji je bio, to je bilo u Beogradu. U Pioniru, čini mi se… – rekla je Kija prvo.

-Nije to bilo u toaletu, ne, već iza tribina. Nećeš da me pitaš sa kim? Neću da kažem, ipak, ‘ajde… Ne znate ga! Bivši dečko – dodala je u emisiji “Amidži šou”, koja je tad emitovana.

Prethodni članakNikola Topić potpisao višegodišnji ugovor sa Oklahomom
Naredni članakAca Lukas šokirao, otkrio kako živi “Posjećujem JAVNE KUĆE i tek ću ih posjećivati”