Aca Lukas šokirao, otkrio kako živi “Posjećujem JAVNE KUĆE i tek ću ih posjećivati”

Pjevač Aca Lukas otvorio je jednom prilikom dušu o zavisnosti od kocke, ali i manje poznatim detaljima i svog života.

Svako drugi, da je na njegovom mjestu, rekao bi da se kaje što je na kocki izgubio milione, ali Aca Lukas stoji iza svojih postupaka i poroka, pa je u jednoj ispovijesti izjavio da se opet rodi, sve bi isto radio. Ne krije da je koristio opijate, posjećivao javne kuće, ali i da je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki.

– Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvijezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja s******. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam – govorio je Aca na početku i objašnjava da je jednom računao koliko je izgubio na kocki i da je to bila suma da je mogao da kupi jedno beogradsko naselje:

– Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čovječe, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko cijelo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbijedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja djeca imaju sve što treba da imaju.

Lukas je govorio o svojoj građi, te istakao da nije neki frajer

– Muškarci uvijek treba da budu galantni. Ja nisam frajer, nikakav sam. Loše sam građen, smiješno građen. Ali žene me vole jer sam galantan i zato što mnogo cijenim i poštujem žene. Ima onih koje nisu za poštovanje i upadam u klinč s njima, kao što se desilo i skoro, ali generalno volim i poštujem žene.

Na pitanje da li je nekada na putovanjima posjećivao javne kuće, pjevač je odgovorio potvrdno.

– Posjećivao sam, posjećujem i posjećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa djevojkom, a sutra sam video neke lijepe cipele i htio da joj ih kupim, ispadne da sam platio za s*** – rekao je Lukas jednom prilikom za Republiku.

 

Prethodni članakKija Kockar o neprijatnoj situaciji sa Radanovićem “Slobi je ispred mene ISPAO KONDOM, sve boje je promijenio” (foto)
Naredni članakCvijanović: Kozara je mjesto gdje slavimo slobodu