Jubilarna godina kultnog proizvođača automobila: Ferrari u tu čast predstavio novi logo

Kultni italijanski proizvođač automobila, Ferrari je najavio da će ova 2022. godina biti obilježena proslavom jubileja, odnosno 75. rođendana kompanije.

– Poseban logotip smo osmislili i prezentujemo ga u veoma posebnoj godini. U pitanju je skulptura sačinjena od hiljada dijelova izrađenih ovdje u našoj fabrici. Simbolično, svaki komad je memorisan od strane jednog od mojih kolega u Ferrariju.

Ta slika predstavlja simbol duha Ferrarija, onog koji dijelimo svi mi ovdje u Maranelu, i koji želimo da podijelimo s našim kupcima i obožavaocima razasutim svuda po svijetu – rekao je Džon Elkan (John), direktor Ferrrarija.

Zvanični video materijal je poslužio i kao oruže za promociju vrijednosti koje i sama marka želi da simbolizuje. Mislimo na strast, timski rad, ponos, izvrsnost. Uključene su i neizbježne riječi koje se mogu pripisati apeninskom brendu, a to su tradicija, inovacije, gordost i snovi.

Enco Ferari (Enzo Ferrari), osnivač ovog kultnog proizvođača automobila, isticao je kako fabrike čine ljudi, mašine i zgrade, ali da je Ferrari drugačiji, da su oni sačinjeni samo od ljudi, prenosi “Autorepublika”.

Prethodni članakPorast broja zaraženih, u svijetu trenutno zaraženo preko 30 miliona ljudi
Naredni članakCijene nafte u prošloj godini porasle više od 50 odsto, najavljen daljni rast