„Je l to Karleuša poslala sama sebi cveće za Dan zaljubljenih?“

Ogromni buketi ruža koje je Karleuša tokom Dana zaljubljenih i dan kasnije objavljivala na svom Instagramu natjerali su njene pratioce – i hejtere – da pomisle da je zapravo sama sebi naručila cvijeće kako bi prevarila pratioce na društvenim mrežama. Ovakva teorija se širi Tviterom i svi se šale (možda nepravedno?) na račun pjevačice.

Samo dan nakon što je zaintirgirala javnost objavom na Instagramu, na kojoj pozira okružena mnoštvom crvenih ruža, koje su joj stigle u dom povodom Dana zaljubljenih, Jelena Karleuša je opet zbunila pratioce i to objavama na kojima je prvo objavila svog supruga Duška Tošića, a potom ga isjekla. Svi ovi potezi naveli su njene pratioce da pomisle da Duško i gomila crvenih ruža ni na koji način nisu povezani.

Djeluje kao teorija zavjere, ali pojedinci na Tviteru su u to zaista i ubjeđeni.

Karleuša je, naime, objavila fotografije raskošnih buketa, i uz kratku poruku „3333“, ne otkrivajući ko je pošiljalac, ostavile svoje fanove da nagađaju ko stoji iza poklona, s obzirom da je javnost upoznata sa, u najmanju ruku, čudnim odnosima koji vladaju u braku Karleuša – Tošić tokom posljednjih nekoliko godina. Posebno nakon incidenta koji se dogodio za Božić, kada je Karleuša prijavila Tošića za porodično nasilje, navodeći da ju je ošamario i pljunuo.

Tokom dana u kome se slavi ljubav, Duško Tošić je na svom Instagram nalogu objavio stori na kome se vidi kako njegova majka Nikoleta drži buket cvijeća.  Karleuša je, međutim, dana kasnije, objavila video snimak koji prikazuje kako je pjevačici na kućni prag pristiglo još stotine ruža… reklo bi se od Duška.

U jednom trenutku, na objavljenim snimcima, vidi se i Duško Tošić u kućnom ambijentu, dok ispred njega stoji buket crvenih ruža.

Međutim, Karleuša je ubrzo isjekla dio na kome se vidi njen suprug, pa je opet ostavila nerješeno pitanje u vezi sa cvijećem ali i njenim odnosom sa Tošićem.

Tviter kaže da je sve laž.

“Duško poklonio mami cveće za Svetog Trifuna. Karleuša kupila sebi sama cveće i isforsirala na Instagramu da su kupljeni od nepoznate osobe za javnost”, glasi jedan tvit.

 

“Ali Karleuša koja je kupila ruže sama sebi za Dan zaljubljenih”, glasi drugi tvit.

 

“Karleuša naručila sebi cveće preko Volta”, glasi još jedan tvit.

 

Jedan profil je objavio samo Karleušine fotografije sa slikama. Pa vidite kako to izgleda.

 

“Je l to Karleuša poslala cveće sama sebi?”, pita se jedan korisnik Tvitera.

 

Turbulentni odnosi se zahuktali na Božić

Domaća javnost tokom proteklih nekoliko godina nije sigurna u kakvim su odnosima Karluša i Duško. Njih dvoje se ne prate na Instagramu, obrisali su zajedničke fotografije, a gotovo da se uopšte ne pojavljuju na zajedničkim događajima. Duško, međutim, s vremena na vreme boravi u kući sa Jelenom i ćerkama.

Ovog Božića se između Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića dogodila neprijatnosti, pri kojoj ju je on navodno pljunuo i ošamario, a nakon čega je dobio zabranu prilaska Karleuši u roku od trideset dana.

Prethodni članakSve „pršti“ od luksuza: Nova vila Ričarda Gira je kao iz bajke FOTO
Naredni članakUZNEMIRUJUĆI SNIMAK Ajkula proždire čovjeka, šokirani ribari sve snimaju VIDEO