Izabran najbolji sportista Nevesinja

U Domu kulture „Nebojša Glogovac“ sinoć je održana tracicionalna manifestacija izbora najboljih sportista Nevesinja u 2021. godinu. Sportsko-zabavno veče proteklo je u lijepoj atmosferi uz podjećanja na uspjehe nevesinjskih sportista, od onih najmlađih pa do seniora.

Komisija sastavljena od javnih radnika za najboljeg sportistu Nevesinja u 2021. godini izabrala je odbojkašicu Saru Mavrak, dok je najuspješniji mladi sportista iz reda juniora, kadeta i pionira kik bokserka Jana Đerić.

Sara Mavrak je prestižno opštinsko priznanje zaslužila nastupima za Odbojkaški klub Velež koji je izborio plasman u Prvu ligu Republike Srpske, a Jana Đerić je kao član državne juniorske reprezentacije osvojila brojne medalje na kik boks takmičenjima u regionu i Evropi.

Posebno priznanje dobio je igrač i trener RK „Hercegovina“ Nemanja Ivanović za doprinos razvoju i unapređenju sporta u Nevesinju.

Epitet nade godine ponijeli su odbojkašica Katarina Ivaniš, kik bokser Arsen Grahovac, rukometaš Nemanja Katić, karatista Filip Vuković, rukometašica Lara Savić, fudbaler Luka Šiljegović, košarkaš Alkeksa Dabarčić i šahista Andija Savić.

U zabavnom dijelu manifestacije nastupili su učenici nevesinjske Muzičke škole, plesna grupa Lets dens, Nađa Kilibarda i Nemanja Terzić.

Tradicionalnu manifestaciju Izbor najboljeg sportiste organizovala je opština Nevesinje.

Radionevesinje

Prethodni članakNino Raspudić: Moguć je i rat i raspad BiH
Naredni članakMostar napokon dobija budžet na vrijeme; Više sredstava za porodilje, vrtiće, škole, kulturu…