IVONA ŠAKOTIĆ IZ BILEĆE MIS REPUBLIKE SRPSKE ZA 2021. GODINU (FOTO)

????????????????????????????????????

U okviru Nevesinjske olimpijade sinoć u je ovom gradu održan jubilarni 25. Izbor za mis Republike Srpske, a lentu namijenjenu najljepšoj djevojci Srpske  za 2021. godinu ponijela je 17- godišnja Ivona  Šakotić iz Bileće.

Izbor za mis održan je na Trgu slobode koji je sinoć bio u znaku mladosti i ljepote.

Nova mis Srpske izjavila je da je prelijep osjećaj ponijeti titulu najljepše i zahvalila se Direkciji za Mis BiH koja je, kako je naglasila, pokazala veliko poštovanje i odgovornost prema učesnicama.

Titula ABC models Republike Srpske pripala je  Katarini Rašljić iz Laktaša, a Mis Televoting  Sari Dangubić  iz Ljubinja.

Od 19 kandidatkinja 12 djevojaka se plasiralo u veliko finale. To su Slavica Šarović, Ana Marija Španja, Tamara Banjac, Sara Dangubić, Anđela Glišić, Andrea Mičić, Inja Ponjević, Sara Lazić, Nevena Vujović, Katarina Rašljić i Mihaela Majstorović.

Izbor  je održan u organizaciji Direkcije za Izbor mis BiH, pod pokroviteljstvom Opštine Nevesinje i uz podršku brojnih sponzora.

Načelnik opštine Milenko Avdalović pozdravio je učesnice revije ljepote i naglasio da je ovaj događaj uljepšao  146. Nevesinjsku olimpijadu.

U muzičkom dijelu programa nastupile su etno grupe „Sveti Dimitrije“ i „Simonida“ i učenice Muzičke škole „Sveti Roman Melod“. Program je vodila bivša Mis BiH Tanja Vuković.

 

Prethodni članakJablanica: Proglašeno stanje prirodne nesreće
Naredni članakVEČERAS SVEČANO OTVARANjE 146. NEVESINjSKE OLIMPIJADE