Ističe rok za predaju zahtjeva za podsticaje

BANJALUKA – Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske saopštilo je da je danas posljednji dan za podnošenje zahtjeva za dodjelu podsticaja za mala i srednja preduzeća.

U smjernicama za sprovođenje postupka dodjele podsticaja, a koje su objavljene na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva, navedeno je koja je dokumentacija potrebna za učešće na javnom pozivu, kriterijumi za ocjenu i bodovanje zahtjeva, obaveze budućih korisnika podsticaja, kao i drugi podaci od značaja za ovaj postupak.

Iz Ministarstva naglašavaju da obrasce za popunjavanje koji se odnose na zahtjev za dodjelu podsticaja, okvirnu metodologiju izrade projekta, izjave da projekat nije već podržan iz budžeta Republike Srpske i jedinice lokalne samouprave i o primljenoj državnoj pomoći i specifikacije realizovanih i nerealizovanih projektnih aktivnosti obavezno treba preuzeti na njihovoj internet stranici.

Dodatne informacije dostupne su na brojeve telefona 051/338-909 i 051/338-993 i na elektronskim adresama m.acimovic@mpp.vladars.net i o.smitran@mpp.vladars.net.

U skladu sa namjenom projekta, zahtjeve na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom u materijalnom obliku i pripadajući prenosilac digitalnih podataka (USB memorija), potrebno je poslati na adresu Ministarstvo privrede i preduzetništva na Trg Republike Srpske broj jedan, Banjaluka.

Prethodni članakVučić sa Makronom: Zahvalio sam francuskom predsjedniku na spremnosti da čuje stavove Beograda
Naredni članakJelena Trivan: „Cilj kompanije Mtel je da zaštiti decu i omogući im normalno obrazovanje uz siguran pristup internetu“