I Bajaga počeo da repuje

Bajaga voli da iznenadi svoje obožavaoce, a dokaz tome je i novi singl “21. vek”, koji je danas objavljen na društvenim mrežama.

U rep maniru, dvije godine nakon albuma “Ovaj svet se menja”, Bajaga nastavlja da govori o stvarima koje su aktuelne i na neki način potresaju planetu. Muziku je komponovao zajedno sa klavijaturistom Instruktora Sašom Loknerom, dok su za aranžman zaslužni Lokner i gitarista benda Marko Nježić.

– Pjesma “21. vek” je odraz ovog vremena u kojem živimo, i rezime svega ovoga što nam se dešava u protekle dvije, tri godine – ističe Bajaga.

Kako Bajaga priča, u prošlom vijeku su imali veoma uspješnu pjesmu “20. vek”, a u ovom vijeku su se stvari malo promijenile, pa je on imao potrebu da napiše i pjesmu “21. vek”.

– Ono što smo do sad doživjeli u njemu, nije bilo tako lijepo kao u dvadesetom, tako da je i pjesma malo mračnija, u skladu sa mračnom realnošću – objasnio je Bajaga povodom objave nove pjesme.

Bajaga i Instruktori počeli su veliku turneju u okviru koje će održati i veliki koncert u Banjaluci 6. jula na tvrđavi Kastel.

Do tada poslušajte “21. vek”!

Prethodni članakCijena gasa veća za 12 odsto
Naredni članakMihajlović: Zemlja nezvanično u vanrednom stanju zbog energenata