Humanitarna vožnja biciklima “Kilometri za Pavla“ u subotu

Grupa rekreativaca iz Gacka u saradnji sa Crvenim krstom, u subotu 18. novembra organizuju humanitarnu vožnju biciklima pod sloganom “Kilometri za Pavla“. Bicikla će se voziti od Gacka (polazak u 10.00 časova sa platoa ispred novog hrama) do manastira Tvrdoš.

U planu im je da naplate kilometre, po simboličnoj cijeni od 10 KM za jedan kilometar. Organizatori poručuju da će vožnja biti prilagođena i onima koji su u slaboj fizičkoj formi. Ovu akciju će podržati biciklistički klub “Hercegovac“ iz Bileće, biciklistički klub “Leotar“ i biciklistički klub “Vučiji zub“ iz Trebinja.

Svi koji žele da se priključe vožnji mogu da se jave na brojeve telefona 065/878-127 Milan i 066/273-984 Miodrag.

Za one koji žele da kupe kilometre i podrže ovu humanitarnu vožnju mogu to učiniti uplatom na žiro račun Crvenog krsta Gacko: 555-90000493321-19 Nova banka ili novac dati lično organizatorima.

Napominju da će sav prihod od prodaje kilometara biti usmjeren u svrhu liječenja Pavla Milovića za koga se i vozi ova vožnja. Takođe dodaju da im je bio plan da ovu vožnju poklone Pavlu za rođendan (12. novembra), ali im to vremenski uslovi nisu dozvolili. Kilometre mogu kupiti pojedinci, udruženja, ustanove itd.

 

Prethodni članakPopularno voće moglo bi spriječiti demenciju i depresiju
Naredni članakIspovijest Darka Lazića: Život mi je visio o koncu