Haris Džinović otkrio nove šokantne detalje razvoda od Meline

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedjeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su riješili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Kako je nedavno pjevač priznao, Melina je njega ostavila, a sada je ponovo otkrio nove detalje kraha braka sa modnom kreatorkom.

“Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti?”, rekao je Haris pred kamerama televizije “Una”.

Inače, Haris je nedavno riješio da prekine ćutanje i prvi put progovorio o razlogu razvoda.

“Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna”, tim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku ćutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatorkom Melinom.

Podsjetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.

Prethodni članakNe smiruje se tlo u Hercegovini: Zemljotres kod Bileće
Naredni članakSRPSKA DELEGACIJA POSMATRA IZBORE ZA PREDSJEDNIKA RUSIJE: Na izborima u Moskvi po prvi put i jedan Hercegovac