Grad Trebinje: U petak vakcinacija zaposlenih u oblasti turizma i ugostiteljstva

Grad Trebinje obavještava sve zaposlene u oblasti turizma i ugostiteljstva na području grada da se mogu vakcinisati bez prethodne najave u petak, 3. septembra, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Regionalni centarTrebinje, ul. Stepe Stepanovića bb (kod autobuske stanice), i to u terminu od 10.00 do 15.00 časova.

Vakcinaciju organizuje Grad Trebinje, u saradnji sa Institutom za javno zdravstvo RS – Regionalni centar Trebinje.

Za zainteresovane će biti dostupne sve vakcine kojima se provodi proces imunizacije u Republici Srpskoj – Fajzer, Sputnjik, Sinofarm i Astra Zeneka.

„Pozivamo sve poslodavce, ugostitelje i njihove zaposlene da se odazovu ovom pozivu i uključe u proces imunizacije, jer samo na taj način možemo doprinijeti očuvanju ugostiteljskog i turističkog sektora i izbjeći uvođenje restriktivnih mjera u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije u Trebinju i Republici Srpskoj.

Smatramo da je potrebno da se vlasnici objekata za smještaj, barova, turističkih agencija, noćnih klubova, restorana i kafića, zajedno sa svojim zaposlenima, odazovu pozivu na imunizaciju kako bismo učinili zajednički napor da očuvamo jednu od strateških grana privrede Trebinja“, poručuju iz Gradske uprave.

Prethodni članak“Zmajevi” traže čudo u Francuskoj
Naredni članakKomšić i Džaferović otišli na Bledski forum u Sloveniji