“Film mi je obilježio tridesete” Severina progovorila o svom INTIMNOM SNIMKU koji je dospio u javnost

Severina Vučković našla se u centru skandala kada je svojevremeno njen intimni snimak dospio u javnost, a sada je pjevačica otkrila da joj je to obilježilo jedan životni period.

Severina je otkrila da joj je u tim momentima prošao kroz glavu razredni, zato što je znala da će je majka u potpunosti podržati.

– Taman sam završila turneju ‘Virujen u te’, ali početak mojih tridesetih je obilježio film. Najgore mi je bilo tada kako će moj razredni iz srednje škole, kao će moji profesori reagovati. Tek sam kasnije pomislila na mamu jer se uvijek podrazumijeva da je mama uz tebe jer te i poznaje – priznala je Severin, prenosi Blic.

Pjevačica ističe da nijednoj mladoj djevojci ne želi da pođe njenim putem.– Ja stvarno ne želim nikome da bude nova Severina. Jednostavno, ja želim svim djevojkama i djevojčicama da žele da budu doktorke nauka, učiteljice, bibliotekarke, pesnikinje i književnice. Ali ne Severina, teška je to škola – rekla je pjevačica.

Severina je potom otkrila kakvog muškarca sanja.

– Sanjam jednog prekrasnog muškarca, koji ima 12 godina, i koji je na moju sreću prepun empatije, i njega sanjam – zaključila je, aludirajući na svog sina Aleksandra.

Prethodni članakLavrov razgovarao sa zvaničnicima Srbije: Nedopustivo etiketiranje država i naroda
Naredni članakDodik: Velika mi je čast što sam ugostio patrijarha Porfirija