DUŠICA RUNIĆ – NOVOIZABRANI PREDSJEDNIK DRVARSKOG SNSD-a

DRVAR- Dušica Runić izabrana je jednoglasno za predsjednika Oštinskog odbora SNSD-a Drvar.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić, koji je sinoć prisustvovao izbornoj konferenciji u Drvaru, poručio je da je Drvarčanima potrebno više srpskog jedinstva.

“Potrebno je više jedinstva, zajedničkih djelovanja, jer su pred nama vremena puna izazova. Potrebno je da se više razgovara jer se jedino tako mogu riješiti svi problemi”, izjavio je Špirić.

On je čestitao novoizabranom rukovodstvu Opštinskog odbora SNSD-a, rekavši da je SNSD u Drvaru pokazao svoju snagu i da je politička partija koja okuplja najviše ljudi.

Novoizabrani predsjednik OO SNSD Drvar Dušica Runić naglasila je da će i u narednom periodu nastaviti rad za dobrobit ove opštine.

“SNSD vodi politiku zahvaljujući kojoj srpski narod u Federaciji BiH /FBiH/opstaje i ostaje. Nastaviću odlaziti u Banjaluku i Beograd po savjete, a ne u Duvno ili Livno”, rekla je Runićeva.

Izbornoj konferenciji prisustvovali su načelnici opština Ribnik Neboša Karać, Istočnog Drvara Milka Ivanković, predsjednici skupština opština Bosansko Grahovo, Istočni Drvar i Bosanski Petrovac, kao i delegati SNSD-a u u Domu naroda Parlamenta FBiH Goran Broćeta i Aleksandar Štrbac.

Prethodni članakSunčano i toplo
Naredni članakKako se troši budžetski novac u Mostaru?