Đurđev: Brutalnu kampanju protiv državnih i bezbjednosnih organa vode oni koji žele slovački scenario u Srbiji!

“Potpuno je neverovatno da u svetlu nedavnih događaja na međunarodnoj areni, uključujući atentat na slovačkog premijera Roberta Fica i pad helikoptera iranskog predsednika Ebrahima Raisija, pojedini političari, partije i pokreti, u stilu najvećih petokolonaša, pozivaju na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Srbije Miloša Vučevića, ali i na kriminalizaciju državnog bezbednosnog sektora. Njihova destabilizaciona antidržavna politika prevršila je svaku meru i svodi se na bukvalno crtanje mete na čelo ljudima iz državnog političkog i bezbednosnog vrha”, izjavio je predsjednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je takve političke činioce u Srbiji otvoreno i bez uvijanja nazvao agentima zapadnih tajnih službi koji imaju za cilj da ugroze živote Vučića i Vučevića.

– Tu prednjači Savo Manojlović koji brutalno kriminalizuje BIA i Marka Parezanovića lično. Njegov cilj je jasan – ne samo dobijanje političkih poena jeftinim populizmom, već i obesmišljavanje bezbednosnog sektora u celini i rušenje bezbednosnog prstena oko predsednika i premijera države – podvukao je Đurđev.

Predsjednik Srpske lige je dodao da pojedini inostrani centri moći dobro znaju da dok srpskom nacionalnom bezbjednošću koordinira Marko Parezanović, kao i niz drugih nestranačkih pripadnika državnih službi koji su lojalni svom narodu, da će bezbjednost državnih organa i prioritetnih ličnosti biti na maksimalnom nivou.

Prethodni članakZNAMENITI MOSTARAC: Na današnji dan rođen je Svetozar Ćorović
Naredni članakDodik: Srpska posvećena jačanju poljoprivredne proizvodnje i podrške poljoprivrednicima