Đajić pokreće peticiju za opoziv Stanivukovića

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić najavio je potpisivanje peticije za opoziv aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Đajić je dodao da će sutra u 12 časova početi zvanično prikupljanje potpisa.

Naveo je da će se potpisi prikupljati u prostorijama Gradskog odbora SNSD-a, a nakon toga i na mnogim punktovima širom Banjaluke.

Dodao je imaju podršku predstavnika koalicije u Skupštini grada.

Đajić je izjavio da opoziv pokreće na zahtjev građana Banjaluke.

– Svakodnevno mi se obraćaju građani Banjaluke koji su nezadovoljni stanjem u Banjaluci koje traje skoro tri godine. Nisu zadovoljni radom gradonačelnika i njegovih saradnika i stanjem u kojem se Banjaluka nalazi – rekao je Đajić.

Potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka Saša Čudić je rekao da volja za smjenu gradonačelnika Draška Stanivukovuća postoji, te da postoji mnogi razloga za ovaj korak.

Odbornik Ujedinjene Srpske Neven Stanić istakao je da su ove tri godine Stanivukovićevog mandata bile veoma izazovne i da se nikada nije desilo da Banjaluka ima ovakav politički disbalans.

Odbornik Socijalističke partije Nikola Vukčević rekao je da će se Socijalistička partija rado odazvati na inicijativu za smjenu Stanivukovića.

Prethodni članakDječak (9) hitno transportovan iz Banjaluke u Beograd
Naredni članakPonder posjetio Regulatornu agenciju za komunikacije