DIJETE UŠLO U TUMANE I POČELO DA VRIŠTI! Ispovijest porodice iz Slovenije, evo šta se desilo u SRPSKOJ SVETINJI (VIDEO))

Porodica Podgorac iz Slovenije došla je u Srbiju i u manastiru Tumane pronašla spas za svoju šetogodišnju ćerku koja je vodila bitku sa tumorom.

Tako su i roditelji jedne djevojčice prema njihovim riječima spasili ćerku od smrti u posljednji čas.

Porodicu Podgorac iz Slovenije zadesila je najstrašnija vijest prošle godine u junu kada su saznali da njihova šetogodišnja djevojčica ima tumor bubrega u zadnjem stadijumu sa metastazama na oba plućna krila i cijelom abdomenu. Bolest je brzo napredovala, a tumor je počeo da curi i da udara na bešiku.

printskrin/fejsbuk/manastir tumane

Majka Anđelina i njena ćerka Viktorija posjetile manastir Tumane

Sveštenik iz Ljubljane ih poslao u Tumane

Prognoze ljekara nisu bile dobre, a roditeljima je rečeno da djevojčica neće izdržati operaciju.

Odmah smo se obratili za pomoć svom svešteniku u Ljubljani, ocu Aleksandru, koji nam je rekao ”Majko, samo u Tumane’‘ – priča majka djevojčice koja je dijete odmah odvela u manastir.

– Viktorija je bila u jako lošem stanju kada smo došli jula mjeseca. Taj raj… smiraj duše, koju čovjek osjeti u Tumanu je nešto neopisivo. Čim smo stigli pred manastir dijete je živnulo, kao da joj nije ništa, čak je počela i da jede. Kada je u manastiru poljubila kivot Svetog Zosima i Svetog Jakova počela je da vrišti: ”Mama moj stomak” Izdrži Viktorija – govorila sam joj, još malo izdrži, znala sam da se nešto dešava i da ona tako osjeća isceljenje. Kasnije je iz nje izašlo nešto neopisivo. Znali smo da je to dobar znak – kaže ona.

M.S.J.

Manastir Tumane nadaleko poznato po iscjeliteljskim moćima

Ljekari u čudu gledali dobre nalaze

Po povratku u Sloveniju ljekari su bili u čudu kada su odradili preglede i vidjeli djetetove nalaze.

Vratili smo se u Sloveniju. Kada bi nam ljekari rekli da će prognoze biti loše što se tiče bolesti, ja sam uvojek imala osmijeh, neki glas mi je govorio da će sve biti dobro. Njeni CT nalazi su bili čudo Božije. Ljekari su u čudu gledajući nalaz pitali: ” Majko, šta ste radili”? – priča majka ove hrabre djevojčice.

printskrin/jutjub/manastir tumane

Djevojčica se potpuno oporavila

U manastir Tumane vratili su se u avgustu i tada su se sve metastaze značajno smanjile, a u novembru su saznali da im je ćerka potpuno ozdravila.

– Na sedmom zračenju u novembru na dan Svetog Nektarija 22. novembra 2021, rekli su nam da metastaza nema, da su sve negativne, nisu aktivne i da se zračenje prekida. Zahvaljujući tumanskim Svetiteljima naša Viktorija je sada dobro, nema više ni hemioterapija.

Srećni i zahvalni Svetiteljima ova porodica iz Slovenije ponovo je došla u manastir da se zahvale na isjceljenju ćerke.

Prethodni članakU KRAGUJEVCU POČINJE PROIZVODNJA ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA- Vučić: “Nova era u investicijama u Srbiju”
Naredni članakDrama u Sarajevu: Jedna osoba ranjena u pucnjavi kod Vijećnice