BEBI SE ŽURILO Uz pomoć svjetla na telefonu porodili ženu u dvorištvu kuće

U vlasotinačkom selu Boljare ljekari i tehničari Hitne pomoći u dvorištu porodične kuće porodili su trudnicu Sanju Mladenović.

Njoj je to bio četvrti porađaj, a juče je na svijet donijela zdravog dječaka.

S obzirom da vremena za transport u leskovačko porodilište nije bilo, uz pomoć telefonskih lampi Sanja se porodila na nosilima u dvorištu.

– U trenutku dolaska ekipe Hitne pomoći, po pozivu, trudnica je imala kontrakcije, ali smo ipak odlučili da je transportujemo u leskovačku Opštu bolnicu. U trenutku transporta do sanitetskog vozila ona je dobila jake bolove i morali smo da je porodimo na nosilima u dvorištu. Beba je odmah zaplakala, a porođaj smo obavili uz pomoć svjetala sa telefona i na radost svih je sve dobro prošlo – rekao je doktor Momir Kitanović.

Pored doktora Kitanovića, ekipu Hitne pomoći činili su tehničar Dragan Vasiljković i vozač Bojan Todorović koji su svo vrijeme pomagali tokom porođaja, nakon kojeg su majka i beba prebačeni u leskovačku Opštu bolnicu gdje su primljeni i oboje su dobro, pišu Južne vesti.

Prethodni članakREMI NA “POLICAMA” Leotar stigao dva gola zaostatka i propustio šanse za preokret
Naredni članakKolege se BOLNIM RIJEČIMA OPRAŠTAJU od Laneta Gutovića “Ti si bio jedini glumac koji je mogao sve” (VIDEO)