Baka iz Srbije otkrila najgluplji poklon koji je dobila za Dan žena, odgovor je hit (VIDEO)

Na TikToku profilu Gradske info podijeljena je snimka koji je postala viralna i nasmijala mnoge, a koja prikazuje anketu s građanima Novog Sada o Danu ženu.

@gradskeinfo

Који је најгори поклон који сте добили или поклонили за 8. март? ???????? Пишите нам у коментару ???? #foryou #4upage #gradskeinfo #osmimart #8mart #novisad #anketa #danzena #viral

♬ original sound – gradskeinfo

Najupečatljiviji odgovor zasigurno je imala baka s početka snimka koja je dala odgovor na pitanje koji je najgluplji poklon koji je ikada dobila za Dan žena. “Je li vam kupio muž neku glupost?”, upitali su baku, a ona je odgovorila: “Pa sve su gluposti što on kupi”.

Novinarka koja je anketirala je prasnula u smijeh, a isječak njenog odgovora se dijeli društvenim mrežama te je mnogima bio urnebesan. Baka je poslije komentarisala kako voli promjene pa se novinarka našalila kako bi možda trebala promijeniti i muža. “Kasno mi je, 58 godina smo zajedno, ne bih mogla, a možda i bih”, rekla je na to.

Još jedan odgovor iz iste ankete nasmijao je korisnike društvenih mreža. Naime, jedan od anketiranih nije se mogao sjetiti kome je kupio poklon. “Pa mislim da je bila moja žena”, rekao je i nasmijao se.

Prethodni članakUhapšen muškarac i zaplijenjena droga
Naredni članakOrban se sastaje s Trumpom na Floridi