ATV odgovorila na sankcije: Nećete nas ućutkati kako god se zvali

ATV je odgovorila na nove sankcije američkog Ministarstva finansija.

Odgovor ATV prenosimo u cjelosti:

– Svi naši napori da obezbjedimo egzistenciju našim radnicima i njihovim porodicama, kao i opredjeljenje da gledaocima i čitaocima pružimo istinitu i objektivnu informaciju o svim dešavanjima u Republici Srpskoj, BiH, regionu i svijetu, opet su se našla pod udarom američke administracije.

I opet, bez obrazloženja. Proizvoljne kvalifikacije i nove sankcije koje se odnose i na naših 150 radnika, odraz su, očigledno, samovolje pojedinaca u američkoj Ambasadi, ali ne možemo se oteti utisku i domaćih aktera kojima se ne dopada ono što govorimo i pišemo, a istina je.

Rukovodstvo (ATV-K2) neće dozvoliti da neka strana sila ostavi niti jednog radnika bez posla, a neće dozvoliti ni da nam uguši slobodu govora. Bićemo još glasniji kako god se morali zvati i koliko god ko smatrao da može da nas ućutka.

Kao medijska kuća, u kojoj rade profesionalci, novinari sa dugogodišnjim iskustvom, sramimo se redaka iz najnovijeg obrazloženja Ministarstva finansija SAD. Kada javnosti dostavite dokaz za tvrdnje i kvalifikacije, onda ćete na ovim prostorima biti ozbiljno shvaćeni. Mi tako radimo 27 punih godina, trajemo i trajaćemo, to obećavamo, prije svega vama poštovani gledaoci, čitaoci i slušaoci. Vama koji nam vjerujete!

Prethodni članakInfiniti: Nastavak pokušaja političke manipulacije s ciljem narušavanja poslovnog ugleda
Naredni članakKošarac: Bruka i sramota za državu koja za sebe kaže da je svjetska sila i bastion demokratije