Vujičić: Iza sebe imamo rezultate i idemo po pobjedu

SNSD kao najmoćnija politička partija u Srpskoj ozbiljno se spremio za predstojeće izbore, a optimistične prognoze temelji na osnovu dosadašnjeg političkog rada i požrtvovanja Vlade Republike Srpske i svih funkcionera SNSD-a u prethodne četiri godine, izjavio je večeras u Bileći kandidat ove stranke za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Miroslav Vujičić.

“Sigurni smo da će Milorad Dodik biti izabran za predsjednika Republike Srpske, a Željka Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH”, istakao je Vujičić, koji je prisustvovao skupu Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a Bileća.

On je rekao da u izbornim jedinicama osam i devet očekuje apsolutnu pobjedu SNSD-a za sve nivoe vlasti.

Vujičić je izrazio očekivanje da će SNSD biti najjača politička partija u opštini Bileća i da će imati još bolji rezultat na predstojećim izborima.

“Siguran sam da će, kao i do sada, imati i poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske”, rekao je Vujičić, koji je podržao kandidata SNSD-a za poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Radovana Vukovića.

Vuković je rekao da očekuje da će većina ljudi u Bileći glasati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović na predstojećim izborima, nakon što su od početka predizborne kampanje obišli sve mjesne odbore i razgovarali sa građanima.

“Trudićemo se da osvojimo maksimalan broj glasova i kada je riječ o kandidatu za poslanika za Narodnu skupštinu Republike Srpske”, naveo je Vuković.

On je pohvalio Aktiv žena Opštinskog odbora SNSD-a Bileća, za koji je rekao da je najaktivniji dio Odbora.

Predsjednik Aktiva žena Novka Cuca rekla je da će SNSD nastaviti put prosperiteta i raditi još više za bolju budućnost, te poručila da su žene snaga Srpske.

Ona je istakla da njihov slogan “Jer volimo Srpsku” nije samo slovo na papiru, što godinama potvrđuju.

“Svakodnevno se trudimo da naše okruženje postane što bolje i dajemo dobar primjer kako zajedno možemo mnogo postići”, rekla je Cuca i dodala da sa večerašnjeg okupljanja pružaju podršku Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović, Radovanu Vukoviću i ostalim kandidatima SNSD-a na predstojećim izborima.

 

Prethodni članakPetrović: Trebinje ostvarilo veliki napredak u svim oblastima
Naredni članakTUGA – Preminula djevojčica čije su sestra i majka nastradale u nesreći kod Prnjavora