“Žena hoće da ide dalje, DAJ ČOVJEČE, SJAŠI” Influenserka iz BiH prokomentarisala razvod Harisa i Meline Džinović, pa žestoko potkačila pjevača

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od čuvenog pjevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u bračnoj zajednici.

Poznata influenserka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić odlučila je da progovori na temu pomenutog razvoda, o kojem i te kako ima stav.

– Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vrijeme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: “Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina…” – govori Hana.

“Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac, imala sam to u životu “vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme” – dodala je ona.

– Imaš dvije strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdelo i ne želi više, i njega koji je povrijeđeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. ‘Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali… To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čovječe, sjaši! Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog djece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina – zaključila je Hana za Telegraf.

Prethodni članakLŠ: Atletiko bolji od Borusije, Barselona pokorila Pariz
Naredni članakDetaljna rekonstrukcija potrage za TIJELOM DANKE ILIĆ: Jedna stvar ostaje MISTERIJA