Željko Samardžić ima novu pjesmu i sprema peti koncert u nizu u Beogradu (FOTO/VIDEO)

Pop zvijezda Željko Samardžić ove zime održaće pet novogodišnjih koncerata u Beogradu 21, 22, 28, 29. i 30. decembra u MTS dvorani.

Željko će istovremeno i premijerno predstaviti novu pjesmu “Moja si” na svim koncertima, uz koju će beogradska publika uživati.

Foto: ATA images

Pop zvijezda nije krio radost zbog predstojećih uzastopnih susreta sa fanovima, pa je objasnio i kako se priprema za pet koncertnih dana:

– Uglavnom radno. Evo upravo smo sinoć došli iz Rijeke, a obišli smo još nekoliko gradova u Hrvatskoj. Takođe, za nekoliko dana putujem za Kanadu i Ameriku. Tempo je žestok, jer smo stalno u pokretu i skoro svaki dan nastupamo u nekom drugom gradu ili državi – rekao je Željko.

Foto: ATA images

– Poznajem dobro beogradsku publiku, tako da tačno znam koje pjesme vole i šta bi trebalo da izvedem sa svojim bendom u Beogradu. Moji muzičari su dobro uigrani i znaju svaku moju stvar, tako da sa lakoćom na znak moje ruke, a na zahtjev nekoga iz publike, lako improvizujemo set listu i ubacimo neku od traženih pjesama – ističe Samardžić.

Foto: ATA images

Kao i uvijek, za sam kraj odlazeće godine, pop zvijezda će obradovati svoju vjernu prestoničku publiku odabranim pop hitovima iz svog bogatog, višedecenijskog opusa i najvećih hitova poput: “Grlica”, “Sipajte još jedan viski”, “Da me nije”, “Dobar dan tugo”, “Bože čuvaj tu ženu”, “Ljubavnik”, “9000”, “Možda”, “Nisi ti za male stvari”, ali i pjesme novijeg datuma.

Foto: ATA images

U nastavku, pogledajte i poslušajte novu Željkovu pjesmu i spot “Moja si”:

Prethodni članakU derbiju punom tenzija i prekida Velež bolji od Zrinjskog
Naredni članakZabranjen energetski napitak Prajm