Zamijenite vašu 3G karticu za brže iskustvo

Ukoliko još uvijek niste zamijenili svoju staru 3G SIM karticu vrijeme je da to učinite odlaskom u vama najbliže m:tel prodajno mjesto

U današnjem digitalnom dobu, brz i pouzdan pristup internetu postao je neizostavan dio naše svakodnevne interakcije, posla i zabave. Zato ukoliko još uvijek niste zamijenili vaše stare 3G SIM kartice za nove, 4G kartice koje će unaprijediti vaše iskustvo mobilnog surfovanja, učinite to što prije.

Šta vam donosi 4G kartica?

Brzina kao prioritet i bolje korisničko iskustvo: Dok 3G mreža možda daje osnovnu povezanost, 4G mreža pruža neuporedivu brzinu i iskustvo korišćenja mobilnog interneta. Zamislite učitavanje stranica, gledanje videa ili slanje poruka bez ikakvog čekanja. To je ono što vam donosi 4G.

Putovanje u inostranstvo: Ukoliko planirate put u inostranstvo, treba da znate da sve više telekom operatera u zapadnoj Evropi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prenos podataka. To, praktično, znači da je u tim zemljama korišćenje mobilnog interneta moguće samo u 4G mreži. Uskoro će se to desiti i u našim matičnim mrežama.

Pouzdanost u pokretu: Da li ste ikada doživjeli prekide signala dok ste bili u pokretu? Sa 4G mrežom, to je stvar prošlosti. Bez obzira da li ste na putu do posla ili istražujete nova mjesta, 4G vam pruža neprekidan pristup internetu.

Svijet se konstantno mijenja, a tehnologija ne zaostaje. 3G mreže se polako gase širom svijeta. Zamjenom vaše kartice, osiguravate sebi ulaznicu u svijet novih tehnoloških mogućnosti.

Za sve informacije o zamjeni kartice i koracima koje treba da poduzmete, pozovite 0800 50 000. Budite dio budućnosti mobilnog interneta – budite korak ispred!

 

Prethodni članakPOČELE SU PRIJAVE ZA GLASANJE NA LOKALNIM IZBORIMA U BIH PUTEM POŠTE ILI U DKP-ovima: EVO ŠTA JE POTREBNO URADITI
Naredni članakOperisan Novak Đoković