”ZAJEDNO ZA DEČIJE OSMEHE”: Paketići da djecu u Hercegovini

U okviru akcije ”ZAJEDNO ZA DEČIJE OSMEHE” u organizaciji fondacije “Zajedno za mlade Dr Danica Grujičić” biće podijeljeni paketići djeci u Hercegovini. Tom prilikom planiramo je da se posjete osnovne škole u Nevesinju, Bileći , Ljubinju i Mostaru i paketićima obraduju najmlađi sunarodnici, saopšteno je iz Fondacije.

Akciji su se pridružili Univerzitet Istočno Sarajevo, Univerzitet Banja Luka kao i mnogobrojne omladinske organizacije kao što su Bastion , Udruženje studenata Republike Srpske u Srbiji -Novi Sad.

”Ovo je samo jedna u nizu akcija koje fondacija “Zajedno za mlade Dr Danica Grujičić” planira sprovesti na prostoru Republike Srpske. U okviru ove akcije fondacija je već najavila i pomoć najugroženijim porodicama pogođenim poslednjim zemljotresom koji je zadesio prostor Kostajnice i Kozarske Dubice”, najavlili su iz fondacije “Zajedno za mlade Dr Danica Grujičić”.

Cilj fondacije je podrška i promocija mladih kako na prostoru Republike Srbije tako i na prostoru Republike Srpske u čemu imaju bezrezervnu podršku većine omladinskih organizacija sa navedenih prostora.